Foto’s scholen, kinderdagverblijven, speelzalen

Het fotograferen van kleine en grote kinderen ligt mij na aan het hart. Misschien omdat ze nog zo ongekunsteld zich zelf zijn. Kinderen laten zich nu eenmaal niet op commando  ‘dwingen’ tot een leuk plaatje.

Verwacht van mij dus geen visuele grapjes, trucjes of afleidingsmanoeuvres. Liever schep ik samen met de leiding een ongedwongen, vertrouwde  sfeer waarin kinderen zich op hun gemak voelen bij mij en mijn camera. Mijn ervaring en achtergrond als pedagoge komen mij hierbij zeker van pas.

Het resultaat? Spontane, open kinderportretten die ontroeren en ontwapenen.

De foto’s kan ik op verschillende manieren maken, al naar gelang de wens van de school, het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal.

  • Studioopstelling
  • Buitenportretten
  • Spelenderwijs

Enkele dagen nadat de foto’s gemaakt zijn krijgen de ouders een kaartje met een inlogcode. Met deze code kan ingelogd worden op een beveiligde website. Ouders zien na het inloggen op deze website alleen hun eigen kind(eren) zien en betreffende klassenfoto(‘s).

Na het uitdelen van de kaartjes heeft de school er verder geen omkijken meer naar. Foto’s worden thuis door ouders besteld en betaald en vervolgens worden deze naar het huisadres toegestuurd.

Schotse Hooglanden 52
1060 NM Amsterdam
Rekeningnummer (IBAN): NL55INGB0009401919
KvK-nummer: 34323550
BTW: NL121711298B01
©2020 Paulien van Gijn