Ik beschik over een eigen studio waar je van harte welkom bent voor een foto van jezelf, je kind(eren), gezin, familie of vriendengroep. De studio biedt de mogelijkheid tot het maken van foto’s van een groep van maximaal 6 personen.

Smaken verschillen, maar voor mij is een geslaagd portret vooral een herkenbaar portret. Zonder trucage of opsmuk laten zien wat de ander van zichzelf wil laten zien. Dat de een daar verder in gaat dan de ander, maakt helemaal niet uit. Kern of glimp, heel open of juist een beetje verlegen, met een portret vertel jij jouw eigen verhaal op dit moment.

Gezicht, full body, zwangerschap, officieel of juist speels of “anders”, laat mij weten wat jouw ideeën en wensen zijn en ik kijk of ik daar invulling aan kan geven.

Het maken van gezins- en familieportretten vind ik elke keer bijzonder om te doen. Het blijft mooi om te zien hoe individuen met een heel eigen karakter voor mijn camera worden tot een eenheid met een heel eigen karakter. Soms vormt een feestelijke gelegenheid de aanleiding. Vaker gaat het om de wens dat wat eigen en dierbaar is voor een keer vast te leggen in een serie echt mooie foto’s.

Wij hanteren voor studiofotografie vaste prijzen.

Schotse Hooglanden 52
1060 NM Amsterdam
Rekeningnummer (IBAN): NL55INGB0009401919
KvK-nummer: 34323550
BTW: NL121711298B01
©2020 Paulien van Gijn